News
blog-img
blog-image24/07/2023
Kakvu rasvjetu odabrati za stan?

Jedan od detalja o kojem vjerovarno niste razmisljali kada ste opremali stan je rasvjeta. Kada kupujete nove predmete, dekorativne elemente i generalno želite da promijenite nešto u vašem domu, poslednje što vam pada na pamet je najvjerovatnije rasvjeta. Ali kada malo bolje razmislite, shvatićete da zapravo nijansa svjetla može imati značajnu ulogu u ambijentu vašeg doma.

Read More
News
blog-img
blog-image24/07/2023
Mali savjeti za dekoraciju stana i odabira namještaja

Odlučili ste se za kupovinu stana ili ćete iznajmiti novi? Šta god da je u pitanju veoma je važan način na koji ćete urediti prostor pa samim tim pružiti sebi osjećaj topline i udobnosti. Mali stanovi su praktični i za renoviranje i za kupovinu. Imajte u vidu da kvalitetni proizvodi garantuju dugotrajnost i udobnost. U skladu sa tim, prije nego što nastavite sa čitanjem ovog teksta, savjetujemo da pogledate ponudu koju smo pripremili za dekoraciju novog i renoviranje vašeg doma.

Read More
Actions
blog-img
blog-image24/07/2023
Veliki rođendanski popusti

Kao i svake prethodne, i ove godine organizujemo velike popuste u našem salonu povodom 21 godine postojanja! Svake sedmice na popustu je drugi sektor. Akcija počinje 15.03.2022. godine, čekamo Vas u našem salonu, nemojte propustiti ovu sjajnu ponudu. Pratite nas na Instagramu i na Facebook-u da bi ispratili sve popuste.

Read More