image

Design your dream home with us

Desetka Berane - a company with a tradition of more than 20 years

Services

In our store, you can find everything for house adaptation. Intending to provide a complete service, we offer a wide range of articles you can find on our retail store of 10 000m2 area. Some of the categories, you can look through below. For further visit our site gallery.

icon

Tools

icon

Appliances

icon

Varnishes and paints

icon

Electrical material

shape
Why Choose Us

Tradition, sureness, quality

We are carefully choosing the products according to the needs and capabilities of our clients. The relation between the quality and price is the criterion when marketing the products in our store. We own many various articles, more than 20 000. In our shop, you can have an instalment and online purchase. Ordered articles will be delivered in the shortest possible period and carefully secured during the transport.

Read more
content-image
brand
brand
brand
brand

News

News
blog-img
blog-image24/07/2023
Kakvu rasvjetu odabrati za stan?

Jedan od detalja o kojem vjerovarno niste razmisljali kada ste opremali stan je rasvjeta. Kada kupujete nove predmete, dekorativne elemente i generalno želite da promijenite nešto u vašem domu, poslednje što vam pada na pamet je najvjerovatnije rasvjeta. Ali kada malo bolje razmislite, shvatićete da zapravo nijansa svjetla može imati značajnu ulogu u ambijentu vašeg doma.

Read More
News
blog-img
blog-image24/07/2023
Mali savjeti za dekoraciju stana i odabira namještaja

Odlučili ste se za kupovinu stana ili ćete iznajmiti novi? Šta god da je u pitanju veoma je važan način na koji ćete urediti prostor pa samim tim pružiti sebi osjećaj topline i udobnosti. Mali stanovi su praktični i za renoviranje i za kupovinu. Imajte u vidu da kvalitetni proizvodi garantuju dugotrajnost i udobnost. U skladu sa tim, prije nego što nastavite sa čitanjem ovog teksta, savjetujemo da pogledate ponudu koju smo pripremili za dekoraciju novog i renoviranje vašeg doma.

Read More
Actions
blog-img
blog-image24/07/2023
Veliki rođendanski popusti

Kao i svake prethodne, i ove godine organizujemo velike popuste u našem salonu povodom 21 godine postojanja! Svake sedmice na popustu je drugi sektor. Akcija počinje 15.03.2022. godine, čekamo Vas u našem salonu, nemojte propustiti ovu sjajnu ponudu. Pratite nas na Instagramu i na Facebook-u da bi ispratili sve popuste.

Read More

Contact us

Address
map-icon
Rudeš bb, 84300